Nove pogodnosti sistema medex za klinike


Nova verzija sistema MEDEX, izgrađena na najnovijoj super brzoj platformi, donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti. Tu posebno ubrajamo potpuno nove module specifično dizajnirane za privatne klinike. Pored prikaza svih svojih detalja, klinike sada imaju mogučnost i aktiviranja hostinga, odnosno prikaza svojih vlastitih web stranica! U nastavku dajemo kratak pregled šta smo sve pripremili za klinike.

medex.baSa novom verzijom sistema MEDEX smo dobili još bolju, efikasniju i znatno bržu verziju prethodnog sistema, koji je po riječima mnogih bio najnapredniji i najpopularniji sistem za menadžment medicinskih ustanova, privatnih dotorskih praksi i klinika, kao i za on-line rezervacije pregleda od strane samih pacijenata.

U ovom postu akcenat stavljamo na potpuno nove module koji su dizajnirani specifično za privatne klinike i doktorske ordinacije, akoje ranije nismo imali implementirane u sistemu. Dio tih novih funkcionalnosti za klinike i doktorske ordinacije uključuje sljedeće:

  • lista privatnih medicinskih ustanova iz Kantona Sarajevo, SBK/KSB, ZE-DO, Tuzlanskog,  Hercegovačko-Neretvanskog i Bosansko-Podrinjskog Kantona,
  • detalji svake prikazane klinike, uključujući kontakt informacije, marketinške poruke, kao i geo-lokaciju škole na Google Maps prikazu,
  • fotografiju i logo klinike koja je aktivna na sistemu,
  • pod-domena klinike sa hostingom i web stranicama specifično kreiranim za datu kliniku,
  • prijava pacijenta on-line,
  • management sistem za rad i upravljanje podatcima pacijenata,
  • i mnogo toga još...

Kao primjer klinike sa hostingom i web stranicama navodimo polikliniku "SUNCE" iz Zenice. Za prikaz web stranica navedene klinike, nakon što otvorite njihove kartice kliknite na link pod kategorijom "Internet".


Kao što se vidi iz primjera poliklinike "SUNCE", klinika može uređivati svoje stranice, dodavati ili mijenjati sve prikazane informacije, dodavati fotografije  itd.


Jedna od potencijalno najpopularnije mogućnosti je obezbijeđena kroz modul "Blog". Kroz taj pod-sistem poliklinika može objavljivati nove obavijesti, novosti, čestitke svojim kandidatima koji su se uspješno izliječili itd. 

Kao aktivna na sistemu MEDEX, klinika postaje vidljiva i prepoznatljiva svima. Potencijalno novi pacijenti mogu pregledati web stranice klinike, vidjeti njene prostorije i medicinsku tehniku, upoznati se sa doktorima, uslovima i tehničkoj opremljenosti i dobiti sve potrebne informacije. Posjetioci mogu direktno kontaktirati kliniku i postaviti bilo kakav upit ili pitanje (izbornik "KONTAKT").

Sve stranice klinika su visoko optimizirane i u potpunosti prilagođene prikazu na mobitelu, tabletu ili računaru. Uvjerite se i sami! Za primjer hostinga jedne od klinika, kliknite na ovaj link > "SUNCE". Hint: otvorite tu stranicu na svom mobitelu i provjerite kako se ista automatski promijenila i prilagodila prikazu na mobitelu.


Zato ne oklijevajte, kontaktirajte nas čim prije. Za rane prijave poliklinike imaju mogućnost specijalnih pogodnosti!

Kontaktirati nas možete putem naše Kontakt stranice, ili odabirom opcije iz izbornika "Ponuda".

pacijent4.jpg

UNIVERZITET U SARAJEVU
Mašinski fakultet Sarajevo
EMIS DEVELOPMENT TEAM

Komentari

Damir
Izgleda dobro. Poslali smo vam nekoliko pitanja, pa se čujemo uskoro. Pozdrav, Damir
Damir

Objavi komentar


Electronic Medical Information System EMIS
Content and opinions in this site is subjected to the copyright.
Copyright www.emis.ba