Poliklinika "SUNCE" Zenica

Poliklinika "SUNCE"
PORUKA IZ KLINIKE

"Sve na jednom mjestu"

Laboratorijska dijagnostika; - Ortopedski pregledi; - Hirurški pregledi; - Pedijatrijski pregledi; - Otorinolaringološki pregledi; - Ginekološki pregledi; - Internistički pregledi; - Neuroločki pregledi; - Kardiološki pregledi; - Kompletna Ultrazvučna dijagnostika; - Magnetna Rezonanca; - CT i Rentgen dijagnostika; - Mamografija i Dexa ili Denzitometrija kostiju.

"Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve drugo je ništa"

Prim. dr. Enver Šabić

Naziv:Poliklinika "SUNCE"
Adresa:Štrosmajerova 11, Zenica 72000, Zenica
Telefoni:062 442 560; 032 442 560; 032 442 561
Internet:https://poliklinikasunce.com/
Direktor:Prim. dr. Enver Šabić
E-mail:kontakt@poliklinikasunce.com
Soc. media:
Usluge:Lista usluga (sa cjenikom)

Doktori poliklinike

prim. dr.
Enver Šabić
- ortopedija -
dr.
Neđad Šabić
- ortopedija -
doc. dr.
Emina Ejubović
- ginekologija -
dr.
Ajla Pidro
- oftmatologija -
dr.
Sevleta Begović
- opšta hirurgija -

Naša misija

Naša vizija bila je da Vama pacijentima ponudimo drugačiju zdravstvenu uslugu koju Vi želite, kada to odgovara Vama i od liječnika kojeg Vi izaberete. Naš moto bio je i ostao:

ŠTO KVALITETNIJA I ŠTO JEFTINIJA USLUGA ZA PACIJENTA I BOLESNIKA'

O poliklinici

Poliklinika "Sunce" - najbolja privatna poliklinika u BiH i regionu

Poliklinika " S U N C E " Zenica je privatna zdravstvena ustanova koja uspješno radi već preko deset godina. Naša vizija bila je da Vama pocijentima ponudimo drugačiiju zdravstvenu uslugu koju ćete dobiti kada to odgovara vama i od liječnika kojeg vi izabere. Vama na usluzi danas je dvadesetak doktora i medicinskih radnika. Naš moto bio je i ostao što kvalitetnija a što jeftinija usluga.

Oprema koju posjeduje poliklinika Sunce je zavidne količine i kvaliteta: 5 ultrazvučnih aparata, među kojima je i 4D color dopler, CT aparat, artroskop, gastroskop, kolonoskop i rektroskop, više laserskih aparata, kompletnu laboratoriju, opremu za fizikalnu terapiju, ergometar, holter tlaka, holter EKG-a, Mamograf, Dexa, operacionu salu i još mnogo druge opreme. Naš artroskop je jedini artroskop u Bosni i Hercegovini u privatnoj poliklinici. Naš Endolaser za rješavanje problema proširenih vena je prvi i za sada jedini u Bosni i Hercegovini. Od drugih se razlikujemo jer na sve pružene usluge dajemo garanciju na kvalitet a to znači da možete dobiti potrebnu uslugu, ljekara kojeg želite, obaviti pregled i ako niste zadovoljni pruženom uslugom možete tražiti svoj novac natrag.

'NAJBOLJA PRIVATNA POLIKLINIKA U BiH I REGIONU'

Dana 18.12.2019. godine od strane evropskog udruženja menadžera u Banja Luci u Banskim dvorima Poliklinici SUNCE sa dnevnom bolnicom Zenica je dodijeljena titula za NAJBOLJU POLIKLINIKU U BiH I REGIONU, a njenom direktoru NAJMENADŽER. Iskreno se zahvaljujemo našim pacijentima na ukazanom povijerenju. Zaposlenim u Poliklinici SUNCE Zenica, rodbini, prijateljima i svojoj porodici na nesebičnoj podršci.

Prim dr Enver Šabić, vlasnik i direktor Poliklinike.


nazad na listu ustanova